Politica de retur

A. Introducere.

Orice reclamație privind conținutul produselor digitale livrate către clienți va fi adusă la cunostința firmei noastre în maximum 48 de ore de la primirea acestora, prin e-mail la dumitrita@gmail.com, urmând ca societatea noastră să o soluționeze. În cazul în care produsele nu se pot descărca din motive tehnice, clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de societate, dar nu și despăgubiri suplimentare. Valoarea maximă a obligațiilor companiei noastre față de orice client în cazul nelivrării produselor este valoarea sumei încasate de la client pentru respectiva comandă.

B. Politica de retur pentru programele de coaching.

Programele de coaching se referă la acele programe care se desfășoară online, telefonic, sau pe platforme digitale, conținând una sau mai multe sesiuni.

În cazul programelor de coaching nu se fac restituiri financiare. Odată achitat, programul vă aparține, sesiunile programului urmând sa fie programate de comun acord.

Durata de desfășurare pentru fiecare program este menționată în descriere, sesiunile urmând să fie programate exclusiv în această perioadă, întârzierile datorate participantului nu pot fi motiv pentru extinderea duratei programului sau restituiri financiare. Întarzierile în livrarea sesiunilor datorate exclusiv companiei prelungesc durata de desfașurare a programului cu perioada de întarziere.

Întrucât platforma online vă oferă opțiunea pentru o primă sesiune de cunoaștere gratuită pentru a observa modul de interactiune și tipul de conținut, și fiecare program are o explicație legată de conținutul oferit, este la alegerea dumneavoastră dacă veți accesa sau nu programul. După accesarea acestuia, considerăm că achiziția a fost făcută cu bună știință.

C. Politica de retur pentru conținutul digital.

Continutul digital se referă la produsele disponibile în format electronic, disponibile pentru download. Exemple de conținut digital: cărți sau rețete în format electronic (pdf), conținut audio sau video.

În cazul produselor digitale nu se fac restituiri financiare. Odată achitat, produsul vă aparține, conform modului de acces pe care îl are acesta (download direct).