De ce tot scriu eu “pentru copii”?

Pentru ca am observat ca, motivati de iubirea lor, ne schimbam si noi: ascultam, intelegem, coboram din minte in inima.

Pentru ca lactatele din comert (si lactatele pasteurizate in general) cauzeaza muuult mucus in corp si in prezenta lor corpul excreta calciu, nu primeste calciu (asa cum am fost facuti sa credem).
Mai ales iarna observ ca ne grabim sa imbracam bine copiii, deci nu vrem muci dar le dam branza.

Pentru ca stiu ca ajungem adulti dependenti de lactate din dorinta noastra, inca vie, de a primi iubirea mamei.

2 minute de coaching:
Stiti? Noi credem ca “ne-am” intarcat dar nu e asa. Am fost intarcati! Nu la timpul nostru si nu in ritmul nostru. In subconstient, pentru ca nu am fost pregatiti, noi inca mai cautam dragostea de la mama.

Vedeti voi in natura totul se intampla atunci cand e timpul potrivit. Bobocul de floare se deschide atunci cand el e pregatit, puiul de pasare zboara din cuib atunci cand el e pregatit, copilul se naste natural atunci cand el e pregatit …

Numai noi, oamenii, avem o tendinta de a “face” lucrurile sa se intample “mai repede” fara a observa inteligenta ritmului lor.

In 0-3 ani esenta vietii noastre de copil este siguranta si iubirea. Daca mama alapteaza aceste lucruri se intampla de la sine. Deci modul in care creierul nostru a perceput pentru prima data siguranta si iubirea a fost pe calea laptelui.

De aici atasamentul nostru pentru lactate – de orice natura si in orice forma.

Reteta: